Voorgerechten

Nachos kip en gehakt

(Uit de oven, gegratineerd met kaas op een krokante bodem van tortillachips)

Mosselen

(Gebakken in kruidenboter en groente)

Uiensoep

(Huisgemaakt, geserveerd met stokbrood)

Chickenwings

(Pikant gemarineerde kippenvleugels)

Zalm Carpaccio

(Met pijnboompitten, sla, chimichurri en crostini)

Tomatensoep

(Huisgemaakt met rundvlees, geserveerd met stokbrood)

Garnalen Cocktail

(Geserveerd met stukjes appel, sinaasappel, cocktailsaus met een vleugje whisky)

Fried Onions

(Gefrituurde uienringen, geserveerd met knoflooksaus)

Ensalada Entrecôte

(Frisse salade met entrecôte en crostini)

Kipspies

(Van de Grill, geserveerd met chilisaus)

Hoofdgerechten

Pollo Piri Piri

(Pikant gekruide kipfilet geserveerd met jalapeño pepers en salsa)

Combo El Charro

(Zalm, Zeebaars en Inktvisringen)

Chimichangas

(Twee zachte tortilla’s gevuld met gehakt, kaas, diverse groenten en Tex-Mex kruiden)

Burrito

(Grote tarwe tortilla gevuld met gehakt, kip, kaas en diverse groenten)

Spareribs

(Gemarineerd uit de oven)

Biftec La Plancha

(Gegrilde argentijnse ossenhaas, geserveerd met champignon-roomsaus)

Plato Mixto

(Mixed grill van kipfilet, varkenshaas en entrecôte)

Zeebaars

(Gebakken zeebaarsfilet uit de oven, geserveerd met stokbrood en knoflookolie)

Nachos Mexicana (vegetarisch)

(Verschillende groenten gebakken met Mexicaanse kruiden, gegratineerd met kaas en nachos)

Fajita’s Bife

(Reepjes biefstuk met ui en paprika overgoten met fajitasaus)

Nagerechten

Helado Con Fruta

(Heerlijk dessert met warm rood fruit en vanilleroomijs)

Flan

(Een romige vanille custard pudding met zachte caramel)

Aardbeien Sous

(Mexicaanse Sous met aardbeien, chocoladeijs en aardbeiensaus)

Cheescake

(Huisgemaakt met verse vruchten en dressing)

Grand Dessert

(Dessert fantasie van de kok)

43 Orachata

(Huisgemaakte luxe ijs met licor 43 orachata en slagroom)

Koffie / speciale koffie’s naar keuze

(u geeft zelf aan wat u in uw koffie wilt hebben)

* Heeft u een allergie? Laat het ons weten!